Transfer logo påtrykk eller brodering?

Transfer logoer gir meget god gjengivelse av motivet og er svært motstandsdyktig mot vask og slitasje. Transfer merkene tåler både 95grader kokvask og rens, i tillegg til å være tøyelig for bruk på idrettsplagg. Kan benyttes på en del regntøy. Transfer merkene produseres i flere standard farger, med mulighet for spesialfarger etter ønske. Kan også leveres som reflex, med troverdig brodert effekt, med bildetrykk med HD oppløsning, eller med pustende effekt.


Brodert logo – direktebrodering av yrkesklær

For de som ønsker et mer eksklusivt preg på logoprofileringen anbefaler vi brodering. Hvert plagg broderes individuelt og det er mulig å brodere både firmalogo og navn på alle yrkesklær. Brodering brukes bl.a. på jakker, frotte, skrikkede plagg og skjorter.

Proffklær AS ble etablert i 2005 og er i dag en av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr.

I vår 1500m2 store butikk på Brobekk har vi kvalitetsprodukter til alle bransjer. I tillegg har vi en omfattende nettbutikk. Vi forhandler kjente merkevarer og har en omfattende kundeportefølje.
Av arbeidsklær, profilklær og fritidsbekledning forhandler vi kjente merkevarer fra leverandører som Helly Hansen Workwear, Blåkläder Workwear, PortWest, New Wave, Craft, Giovanni og Helly Hansen Sport.
Av verneutstyr har vi et omfattende spekter innen alle verneutstyr kategorier som for eksempel vernesko, arbeidshansker, ansiktsvern, hørselvern, åndedrettsutstyr, fallsikring osv. Dere finner kjente merkenavn som Sievi, Peltor, 3M, Zekler, Kask, Diadora osv.
Vi tilbyr også firmagaver og profileringsartikler til våre kunder. Stort utvalg og individuell tilpassing til de fleste anledninger og settinger.
Velkommen til en profesjonell aktør og en hyggelig handel.


Anbefalte lenker: