Easee er mindre og lettere en alle andre elbilladere

Annonsørinnhold

Easee leverer en kraftpakke


Easee kan lade både på 1- og 3-fase og støtter lading opp til hele 22 kW. Easee har en Type 2 standard ladekontakt. Easee gir deg også muligheten til å koble opptil flere ladere i serie. Du kan således starte med én lader, og utvide etter behov.

Utviklere og designere av hjemmelader elbil Easee har kun hatt ett fokusområde: Nemlig deg som forbruker, som skal lade elbil under varierte forhold.

Laderen er utviklet og produsert i Norge, og her har man tatt hensyn til alt – og forenklet det som forenkles kan. Resultatet er en unik elbillader – som kan defineres som en skikkelig, norsk teknologirevolusjon – helt uten sidestykke.

Målet med å utvikle Easee har vært å optimalisere konstruksjonen og verdien i en elbillader, slik at bruker-opplevelsen blir best mulig – uten at det går på bekostning av pris, kvalitet og funksjonalitet. Easee skal være en del av fremtidens strømnett – som fordeler strømmen langt mer effektivt, og som til enhver tid utnytter eksisterende kapasitet, på en best mulig måte.

Easee skal bidra til å spare samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av strøm og ressurser, og gjennom det sørge for en grønnere fremtid og smarthus.

Easee kan monteres både ute og inne


Easee kan helt utmerket monteres både på utsiden av et hus – og inne i en garasje. Komponentene i Easee er av svært høy kvalitet, og laderen er produsert på en helt unik måte. Easee er IP54 sertifisert – og er designet for å tåle et tøft, norsk klima. Du som kjøper Easee skal være sikker på at du har anskaffet deg et produkt høy, varig kvalitet. Easee leveres derfor med 5 års garanti.