Din totalleverandør innen webutvikling & markedsføring

Redaksjonell annonse:

Limelight Media kom på banen i 2017 som en liten gruppe med et felles mål.
Dette målet er å bli Norges beste byrå på både kvalitet, service og pris.
Vi setter høyt at både kunder og kollegaer skal bli godt ivaretatt.

Derfor har vi brukt mye tid på planlegging, rutiner, automatisering, strategi og utforming i alle ledd for at vår virksomhet skal lede til akkurat dette! Vi har lang erfaring innenfor digital markedsføring og jobber med de mest attraktive løsningene på markedet, slik at din investering skal gi høyest mulig ROI.

 Vi setter også opp analyser slik at alt er målbart.

Ved å ha markedsført over tusen virksomheter har vi fått god kompetanse og forståelse på hvor de fleste virksomheter bør satse og vi rådfører deg gjerne på veien. Bedriften vår består av et utmerket utviklerteam med egne kodere, grafisk designere og rådgivere. Dette sørger for at vi bruker spesialister rundt hele din markedsføring og dermed gir deg de beste tipsene og rådene for at akkurat din virksomhet skal lykkes!

Vi holder oss hele tiden oppdatert på nye løsninger som kommer på banen. Som kunde mottar du nyhetsbrev slik at du også er oppdatert på utviklingen i markedet og hva som kan være av interesse for din virksomhet.Om du ønsker et samarbeid med oss er det bare å legge igjen en melding på vårt kontaktskjema så tar vi kontakt med deg innen kort tid, enten om du ønsker å bli ringt, ha et møte på teams eller et fysisk møte i Bergen.
Anbefalte lenker: