Alt du trenger til teknisk isolering rett til anleggsstedet.

Annonsørinnhold:

Isopartner leverer en ferdig pakket pall med alt du trenger
til teknisk isolering rett til anleggsstedet.

Det betyr én leverandør, én henvendelse, én leveranse, én faktura,
enanvisning og én banktransaksjon.

Prosjektledelse og administrasjon kan være gedigne kostnadsdrivere i store prosjekter. En, i det store bildet, liten prosess som teknisk isolering, bør by på minimalt med indirekte kostnader.

Tid spart er penger spart

Gjennom kundeundersøkelser vet vi at rask responstid, leveringsevne og produktkvalitet er viktige parametre. Dette har vi jobbet målrettet for å være gode på, og kundene gir oss toppkarakter på dette.

Når vi tar på oss kundebrillene og ser hvor det er mulig å bidra til at kunden sparer penger, er det ett område som skiller seg ut: Muligheten til å kjøpe alt man trenger til teknisk isolasjon på ett sted.

Når du skal ha steinullmatter, trenger du også sveisepinner, låseskiver og kupolbrikker. Når du skal isolere rør, trenger du også lim, limeuststyr, mantel og teip.

Kanskje må du ha kjemikaliebestandig isolasjon til noen deler av jobben, kanskje må du bruke lettvekstsisolasjon i andre deler, eller kanskje er det ekstreme krav til
temperaturbestandighet i isolasjonsmaterialet.

Når du handler teknisk isolasjon hos Isopartner skal du vite at du slipper å bruke flere leverandører for å få prosjektet i havn.

Du tar én telefon til oss, eller bestiller det du trenger i
webshopen vår, og vi setter sammen din leveranse, pakker den oversiktlig og systematisk på paller og leverer hele bestillingen ut til anleggsplassen.

Stykkpris vs. totalkostnad

Isopartner opererer i et gjennomsiktig marked og både kundene og konkurrentene våre har full oversikt over prisstrukturen på teknisk isolasjon. Fordelen for deg som kunde er at vi prismessig må kunne konkurrere med hvem som helst. Det gjør vi også.

Men prissettingen er individuell, og noen ganger har vi kampanjer på enkelte produkter og er lavere i pris på disse enn konkurrentene våre.

Det motsatte er selvsagt også tilfelle. Det gir dog ikke et riktig kostnadsbilde å kun fokusere på stykkpris for enkeltprodukter. Den totale kostnaden for leveransen er den viktigste parameteren.

One-stop-shop for teknisk isolasjon gir noen åpenbare kostnadsmessige fordeler:

  • Enklere bestilling
  • Mindre oppfølging
  • Mindre samkjøring og kontroll
  • Én leveranse
  • Én faktura

I de fleste prosjekter er teknisk isolering en mindre del av totalentreprisen. Det skal også gjenspeiles i admin-kostnadene. Med en one-stop-shop for teknisk isolasjon har du det beste utgangspunktet for å spare tid og penger på denne delen av prosjektet ditt.

Isopartner selger via nettbutikk både i Norge og Sverige.
På den norske nettbutikken tekniskisolering.no finner du alt innen teknisk isolasjon.
Vi kan nevne:

Sverige:

ISOPARTNER är en grossist med inriktning på att förse professionella entreprenörer inom isolering, plåt och passivt brandskydd med tekniska lösningar, väl beprövade produkter och säkra leveranser.
Med våra produkter bidrar vi till en minskad energiförbrukning, förbättrat inomhusklimat och skydd mot brandspridning.