Makita – Etablert markedsleder i sin bransje

|
Post image

Annonsebilag:

Makita er en etablert markedsleder innen sin bransje. Designet for å overgå alle forventninger. Klima Nor satser på batteriverktøy både for proffen og forbrukeren. Med sine batteridrevne verktøyserier, som totalt består av flere hundre batteridrevne maskiner og verktøy, bygger Makita videre på samme tema. Hvis du har byggeplaner, renoveringstanker eller om du bare skal stelle hagen – har du et bredt sortiment fra Makita å utforske. Makitas verktøy er det profesjonelle valget, og Klima Nor er din makitaleverandør sentralt plassert i Ringsaker - Innlandet. 

Klima Nor har valgt å satse på verktøy rettet mot ventilasjonsbransjen, men har også et bredt utvalg Makita verktøy til hobbybrukeren og deg som er opptatt av god kvalitet. I Klima Nors makita-sortiment finner du en rekke modeller av alle typer verktøy, som drill, vinkelsliper, sirkelsag, slagbormaskin, borhammer, bajonettsag, platesaks, stikksag, gressklipper, slagskrutrekker, multiverktøy, motorsag, gresstrimmer, hekksaks, samt tilbehør som batteri, lader, arbeidslampe og sagblad. 

Makita-produktene er svært populært blant profesjonelle håndverkere, det stilles stadig høyere krav til kvalitet og funksjonalitet fra forbrukerne.

Makita jobber derfor svært aktivt for å kartlegge alle behov blant ulike bransjer, slik at verktøyet kan tilfredsstille de krav som stilles. Vi i Klima Nor får stadig gode tilbakemeldinger fra våre kunder som forteller at verktøyet fra Makita dekker de krav og behov som stilles.

sol er en del av Aller Media

Hvorfor ser du denne annonsen

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger

Les mer om innstillinger

Aller Media eier nettstedene Dagbladet, Sol, DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi

Les mer om Aller Media og annonser