Betalt annonsebilag:

Netthandelens skyhøye vekst fortsetter for full styrke inn i 2021. Omsetningen i norske nettbutikker økte med rekordhøye 64% i 1. kvartal 2021 sammenlignet med 1. kvartal 2020. Og selv om den høyeste veksten er overstått nå, vil majoriteten av norske forbrukere holde på de nye netthandelsvanene også etter gjenåpningen av samfunnet. (Kilde: Nettbarometeret

VIEW Ledger leverer løsninger med ferdige integrasjoner kompatible med mange kassasystem , booking og nettbutikkløsninger.

Flere og flere bedrifter får behov for en effektiv regnskapsløsning hvor online forretningsdrift er integrert med resten av butikken. Felles for mange av de er at de ønsker å få bedre kontroll og oversikt over prosessene knyttet til salg av varer og økonomien til butikken.

VIEW Ledger bruker de skybaserte økonomisystemene Xledger og Tripletex , som også er deres største partnere. Det betyr at VIEW Ledger kan tilby meget god systemkompetanse, og kjenner til hvilke funksjoner du kan ta i bruk for å få en kostnadseffektiv drift og en god økonomistyring.

Både Xledger og Tripletex har ferdige integrasjoner med mange kassasystem, booking- og nettbutikk-løsninger. F.eks. Susoft, Tellix, Gastrofix, Mystore og ShopLabs. Fordi vi har teknologi- kompetanse og vår egen integrasjonsplattform, kan vi hjelpe deg med å sette opp andre integrasjoner med andre fagsystemer etter behov.